Onderzoek en Ontwikkeling

NGN doet voor eigen producten onderzoek. De focus daarbij ligt op de nutritionele componenten in de grondstoffen die gebruik worden. Daarnaast letten we uiteraard erop hoe deze grondstoffen aan de groei van dieren bijdragen en welke invloed ze hebben op de gezondheid.


Belangrijke grondstoffen die onderzocht worden zijn insecten, maar ook andere duurzame grondstoffen worden bij NGN gebruikt, zoals algen, visserij bijvangst producten, zeewieren en bijproducten van de groente- en fruit industrie. Het gebruik van alternatieve ingrediƫnten zoals verse insecten, kruiden en algen maakt het voer zeer smakelijk voor carnivoren, insecteneters en alleseters. NGN diervoeders kunnen tot 50% insecten bevatten, afhankelijk van het doeldier waarvoor het voer is gemaakt.


Simpel denken, duurzaamheid en het verwerken van reststromen staat bij ons hoog op de prioriteitenlijst. Dit is een van de redenen waarom wij niet drogen in onze processen. Drogen is energieverslindende en daarom zeer dure en milieuonvriendelijke verwerkingstap. De NGN diervoeders wordt geproduceerd door een nieuw ontwikkeld proces dat deze droogstap weglaat. Om de voeders stabiel te houden, wordt een mengsel van organische zuren, mineralen en kruiden aan het voer toegevoegd.


Samenwerken? Laat uw gegevens achter bij de chatbot.

New Generation Nutrition B.V. 2019 

feed the world now and in the future

NGN Pro-Active - NGN Products